Wat kost een houten vloer?

Wat kost een houten vloer? Bij Houtwaerd begrijpen we dat de prijs een belangrijke overweging is bij de aanschaf van uw nieuwe vloer. Wij hanteren dan ook scherpe tarieven voor onze kwaliteitsproducten. Wij geloven dat een kwalitatief hoogstaande vloer een uitstekende investering is.

 

Goed advies

Daarnaast zijn de vorm van de ruimte, de legwijze, de afwerking en uw verdere persoonlijke wensen van invloed op wat een houten vloer kost. Bij Houtwaerd nemen we graag alle tijd om u van goed advies te voorzien. Zo helpen wij u om een bewuste en afgewogen keuze te maken waarvan u lang plezier hebt. Een offerte is bij Houtwaerd dan ook altijd op maat gesneden en op basis van uw wensen en situatie. En daarmee een helder antwoord op de vraag wat een houten vloer kost.

Verhoging van het wooncomfort

Onze vloeren dragen bij aan het wooncomfort en de uitstraling van uw woning. De prijs van uw vloer is afhankelijk van verschillende factoren. De vraag wat een houten vloer kost, is dus zeker gerechtvaardigd. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het materiaal van de vloer (bijvoorbeeld hout, laminaat of PVC), de houtsoort (bijvoorbeeld eiken, merbau of grenen) en het patroon (bijvoorbeeld recht, visgraat of Hongaarse punt). Verder speelt de totale oppervlakte een rol bij het antwoord op de vraag wat een houten vloer kost.

Tarieven houten vloeren

Wat kost een houten vloer?

Ter indicatie geven wij u hieronder een overzicht van onze scherpe vanaf prijzen per vloertype (per vierkante meter).

 Vloertype Vanafprijs €/m2 Vanafprijs leggen €/m2 
 Houten vloeren 79,-   19,95
 Houten visgraat patroon vloeren 84,-  29,95
 Laminaat vloeren 19,95   12,49
 Laminaat visgraat patroon vloeren 29,95 19,95
 PVC vloeren 36,95   24,95
 PVC visgraat patroon vloeren 39,95 34,95
 Leveren en plaatsen MDF muurplint 9.95 n.v.t.

Keuze in vloeren

Bij Houtwaerd hebt u enorm veel keuze in een houten of eiken vloer. Zo kunt u kiezen voor een massief eiken vloer, laminaatvloer, lamelparket of een multiplank vloer. Dan is iedere soort vloer ook nog eens in talloze kleuren, vormen en maten te verkrijgen. Uw gewenste vloer van hout is dus altijd te vinden bij Houtwaerd. Natuurlijk is het ook van belang wat een houten vloer kost. De kosten van een houten vloer hangen af van de soort vloer, de kleur en natuurlijk de afmeting.

Gestegen populariteit

Gestegen populariteit

De populariteit van vloeren van hout is de laatste jaren enorm gestegen en dat heeft te maken met de talloze mogelijkheden en veelzijdigheid die een houten vloer u te bieden heeft. De warme uitstraling in combinatie met de natuurlijke isolatie zorgen voor een enorme aantrekkingskracht. Tel daarbij op dat een houten vloer in ieder interieur past en altijd bijdraagt aan een gezellige sfeer in uw huiskamer.

 

Wat kost een houten vloer inclusief leggen?

Het leggen van een houten vloer moet erg precies uitgevoerd worden. Dit kunt u eventueel zelf, maar het laten leggen door specialisten brengt minder zorgen en risico met zich mee. Daarnaast hoeven de kosten van het laten leggen van de vloer nog niet eens zo heel hoog te zijn. Wat een houten vloer laten leggen kost, is afhankelijk van het aantal vierkante meter (m2). Ook de manier van leggen is hier bepalend. Zo is zwevend leggen vele malen goedkoper dan een vloer verlijmd laten leggen. Zwevend leggen is mogelijk wanneer u geen vloerverwarming onder de vloer laat plaatsen. Wanneer u wel daartoe besluit, is gelijmd leggen nodig.

Offerte aanvragen bij Houtwaerd

Met de legservice van Houtwaerd nemen we een zorg bij u weg. Met onze legservice meten we vooraf goed in hoeveel vierkant meter vloer er nodig is en weet u zeker dat we uw houten vloer perfect leggen. Onze gespecialiseerde vloerenleggers leggen de vloer bij u en geven u deskundig advies hoe u de houten vloerdelen het beste kunt onderhouden. Bent u geïnteresseerd in een vloer van Houtwaerd en wilt u gebruik maken van onze legservice? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan om een goede inschatting te maken van wat een houten vloer kost. We zullen u zo spoedig mogelijk van dienst zijn.

Afspraak

Maak een afspraak met onze specialisten (bij u thuis, op de zaak of in onze showroom) of vraag direct een offerte op maat aan. Dan weet u snel wat een houten vloer kost. Wij garanderen u in alle gevallen gedegen advies, een kwaliteitsproduct en professionele legging. Graag tot ziens!

 

Houtwaerd. Vloeren met Karakter!