Uw vloer laten schuren

Wanneer uw parketvloer na jaren woonplezier toe is aan een opknapbeurt bent u bij Houtwaerd Vloeren hiervoor aan het juiste adres. Als u uw vloer wilt laten schuren, dan kunnen wij deze weer een nieuwe uitstraling geven en voorzien van een mooie kleur of opfrissen door een andere behandeling.

 

De huidige afwerkmethoden zijn steeds meer gericht op het makkelijk onderhouden van uw vloer. Door een grondige renovatiebeurt kunnen wij alle krassen, vlekken en deuken sowieso wegwerken. Belangrijk is wel – voordat u besluit uw vloer te laten schuren - dat de toplaag van de vloer dik genoeg is, dat er dus nog genoeg ’vlees’ is om te schuren. Daarom komen specialisten van Houtwaerd Vloeren graag van te voren bij u langs om samen met u te bepalen wat de mogelijkheden zijn om uw vloer verantwoord te laten schuren.

Vloerafwerking

Tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden om uw houten vloer te laten schuren en tijdens een renovatie te voorzien van een compleet andere afwerklaag waardoor uw vloer een geheel andere look krijgt. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Als u dat wenst kunnen wij zelfs tijdens een bezoek bij u thuis één of meerdere kleursamples op uw vloer aanbrengen. Zodat u een goede keuze kunt maken voor de gewenste nieuwe look van uw vloer.

Wij maken van uw parketvloer een nieuwe ondergrond

Zit uw vloer onder de krassen, vlekken, deukjes of andere beschadigingen? Geen zorgen. Onze ervaren parketteurs maken uw vloer weer als nieuw. Door uw parketvloer vakkundig te laten schuren en te behandelen gaat deze weer vijf tot tien jaar mee. Uw vloer oogt weer als nieuw met een vernieuwd uiterlijk en een frisse uitstraling.

Stofvrij uw vloer laten schuren

Ons team van gespecialiseerde vakmannen heeft alleen voldoening van het schuren van uw houten vloer als zij het beste resultaat halen. Met een professioneel machinepark en duurzame materialen kunt u hen met een gerust hart uw vloer laten schuren. Zij zullen uw houten vloer met de grootste zorg behandelen. Voor het beste resultaat kunt het beste uw vloer een aantal keren stofvrij laten schuren. Vervolgens polijsten voor een gladde afwerking en daarna afwerken met de gewenste behandeling.

Houtwaerds werkwijze

§  Kennismaking

Wij bespreken uw wensen en adviseren u over de verschillende mogelijkheden van het laten schuren van uw vloer.

§  Stofvrij schuren

Onze experts schuren uw vloer stofvrij en volledig een aantal keer voor een maximaal egaal resultaat.

§  Afwerkingen

Denkt u hierbij  aan het plaatsen van plinten, het schuren van v-groeven of het drevelen en stoppen van spijkertjes.

§  Behandeling

Nadat u uw vloer volledig heb laten schuren en nadat we deze hebben afgewerkt brengen we de gewenste behandeling aan.

§  Oplevering

 

Nog even geduld voordat u weer mag genieten van uw vernieuwde vloer. Het is raadzaam dat u de vloer de eerste 24 uur niet betreedt.

Stel uw eigen look samen

Met een ruim aanbod aan behandelingen zit er altijd één tussen die het best bij uw wensen en houtsoort aansluit. Door uw – uiteraard nadat u deze hebt laten schuren - vloer te behandelen met een olie, lak of hardwax creëert u een afdoende beschermlaag tegen vocht en vuil. Op deze manier geniet u nog langer van uw mooie vloer. Wilt u graag een andere uitstraling van uw houten vloer? Met een ruime keuze aan kleuren en diverse afwerkingen kiest u voor de look die helemaal bij u past.

 

Wilt u: 

§  Een frisse – als nieuwe – uitstraling van uw huidige vloer?

§  De kleur van uw eiken vloer veranderen in bijvoorbeeld een modieuze grijstint?

§  Uw vloer laten schuren en oliën om een natuurlijke look te creëren?

§  Advies of u oneffenheden en (zwarte) vlekken uit uw vloer kunt laten verwijderen door behandeling?

§  Weten wat de beste en meest duurzame behandelmethode is als u kleine kinderen hebt?

§  Vooral snel resultaat zien tegen een zeer scherpe prijs?

 

Dan bent u bij Houtwaerd Vloeren aan het juiste adres. Met onze expertise en ervaring kunnen wij u voorzien van het juiste advies als u uw houten vloer wilt laten schuren.

 

Vraag hier een offerte aan of bel ons op +31 (0)85 48 77 970. Wij staan u graag te woord.