Ambachtelijke houten vloeren Versailles laten leggen in Alblasserdam

 

Bent u op zoek naar een versailles vloer in Alblasserdam? Dan bent u bij Houtwaerd aan het juiste adres. Wij zien de versailles vloer steeds vaker terugkomen in Nederland, de vloer is helemaal terug. Waar we in het verleden de versailles vloeren alleen nog legden in klassieke panden, is dat tegenwoordig zeker niet meer het geval. Mede dankzij de verschillende woonmagazines en woonprogramma’s op tv is de populariteit van de versailles houten vloer sterk toegenomen.  Wij hebben dit veelzijdige assortiment van topkwaliteit patroonvloeren al in huis. De vraag is wanneer u deze versailles vloer laat leggen in Alblasserdam!

 

 

Wat is een versailles vloer?

Het Versailles patroon is gebaseerd op paleizen uit de Middeleeuwen. In het paleis van koning Lodewijk XIV in het Franse Versailles vindt dit patroon zijn oorsprong. Een Versailles-patroon geeft uw vloer een zeer chique uitstraling. De versailles vloer is leverbaar in veel verschillende kleuren en afwerkingen. Alle versailles vloeren worden op maat gemaakt in elke gewenste breedte en lengte voor uw woning in Alblasserdam. 

 

Versailles vloer in Alblasserdam

De uiteindelijke afwerking (olie of lak) bepaalt hoe u uw houten vloer in versailles motief het beste onderhoudt voor uw woning in Alblasserdam. Houd in elk geval uw vloer zoveel mogelijk zand- en stofvrij. Door goed te stofzuigen zorgt u ervoor dat uw vloer langer mooi blijft. Tijdens het verkoopgesprek adviseren wij u uiteraard ook graag over verschillende soorten matten en schoonloopzones. Daarnaast komen graag langs om u advies te geven over uw versailles vloer in Alblasserdam. Service staat bij Houtwaerd voorop.

Speciale reiniger

Voor gelakte vloeren is er een speciale reiniger die u meegeleverd krijgt bij de oplevering van uw versailles vloer in Alblasserdam. Geoliede vloeren kunnen worden voorzien van een beschermende reiniger die voorkomt dat gemorste koffie, wijn of bv tomatensaus in de vloer trekken. Het verdient aanbeveling dat u de vloer eens per jaar behandelt - of laat behandelen - met een speciale onderhoudsolie. Dit zorgt ervoor dat uw vloer jarenlang in topconditie blijft. Voor effectief onderhoud is het gebruik van de juiste middelen essentieel. Wij vertellen u hier vanzelfsprekend graag alles over.