Lamelparket laten leggen in Alblasserdam

Bent u op zoek naar een lamelvloer in Alblasserdam? Dan bent u bij Houtwaerd op het juiste adres. Wij zien de houten lamelvloer steeds vaker terugkomen in Nederland. Lamelparket is een populaire vloer en aantrekkelijk geprijsd. Dankzij de look van een lamelvloer met karakter creëert u een warme en luxe sfeer in uw locatie in Alblasserdam.

 


Wat is lamelparket? 

Veel mensen denken dat lamelvloeren laminaat is, maar dat is een groot misverstand. Lamelparket bestaat uit namelijk volledig hout terwijl laminaat een kunststof laag is die op HDF is gelijmd. Er zijn veel verschillende soorten legpatronen voor lamelvloeren, zoals de visgraat en de Hongaarse punt.


Onze lamelparket vloerdelen bestaan uit verschillende lagen: een onderlaag, tussenlaag en een houten toplaag met een afwerklaag.  Naast de kwaliteit is de uitstraling ook niet onbelangrijk. De uitstraling wordt vooral bepaald door de houtsoort waarvan de toplaag is gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan esdoorn, eiken, beuk, es en notelaar. Bovendien kan lamelparket op vele manieren worden afgewerkt (denk aan olie, lak, beits, roken, branden, borstelen en schaven).


Wij hebben dit veelzijdige assortiment van topkwaliteit lamelvloeren al in huis. Nu is het de vraag wanneer u uw lamelparket laat leggen in Alblasserdam?

Voordelen van onze lamelparketvloeren in Alblasserdam


De lamelvloeren van Houtwaerd brengen warmte en sfeer op uw locatie in Alblasserdam. De lamelparketten zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en uitvoeringen. Daarnaast biedt Houtwaerd lamelvloeren aan die makkelijk te onderhouden zijn. De lamelvloeren zijn tijdloos.

Voordelen van een lamelvloer laten leggen in Alblasserdam:

  • Het leggen van lamelparket gebeurt geheel naadloos
  • Kan goed tegen vuil en vocht en is makkelijk schoon te maken
  • Geschikt voor vloerverwarming door lage warmteweerstand
  • Het is populair voor huurwoningen om de lamelvloer zwevend te laten leggen.

Het grootste verschil tussen massief parket en lamelparket is dat massief parket volledig uit hout bestaat. Dit klink nadelig voor u als liefhebber van houten vloeren, dus hebben we de voordelen van lamelparket even op een rijtje gezet:

  • Lamelparket is goedkoper dan massief hout. Dit komt door de multiplex in het lamelparket.
  • Lamelparket is duurzaam. Het heeft een lange levensduur en er wordt minder hout gebruikt in het productieproces.