Houten vloer winkel

Op zoek naar een specialist in het leggen van een houten vloer? Dan bent u bij de houten vloer winkel van Houtwaerd op exact de juiste plaats. Wij helpen u graag op weg om uw houten vloer te laten leggen in uw huis, kantoor, magazijn, paramedische praktijk of winkel. Laat u adviseren door onze specialisten, want de soorten vloeren in combinatie met de legpatronen zijn eindeloos.

Onze collectie is uitgebreid en stijlvol. Al onze houten vloeren zijn leverbaar in zowel stroken- als in diverse patroonvloeren, zoals de Hongaarse Punt, Visgraat of Versailles. Het meest bekende patroon is het visgraatmotief. Daarnaast blijft de Hongaarse punt ook nog steeds ongekend populair. Wij hebben dit veelzijdige assortiment van topkwaliteit houten vloer al in huis. De vraag is wanneer u deze houten vloer laat leggen door onze specialisten?

Offerte aanvragen

De houten vloeren van Houtwaerd Vloeren brengen warmte en sfeer op uw locatie. Onze houten vloer winkel heeft veel verschillende houtsoorten en uitvoeringen. Houten vloeren zijn gemakkelijk te onderhouden en eventueel te schuren. Hier kunnen de experts van uw houten vloer winkel u ook bij helpen. Bovendien gaat een houten vloer lang mee en is deze tijdloos.

Voordelen van een houten vloer laten leggen

De voordelen van een houten vloer laten leggen zijn in het oog springend.

·         Warmte en sfeer

·         Verschillende houtsoorten

·         Gemakkelijk te onderhouden/renoveren

·         Perfecte combinatie tussen duurzaamheid en schoonheid

Een vloer uit uw houten vloer winkel

Ja, ik wil ook een hoogwaardige, karakteristieke, massieve en eikenhouten vloer uit de houten vloer winkel van Houtwaerd. Maakt u dan gebruik van onze expertise en liefde voor het vak. Wij staan u graag te woord. Kom gezellig langs in onze showroom in Alblasserdam. Wij nemen de tijd voor u, geen opdringerige verkopers maar een rustig adviesgesprek waarin we u zo goed mogelijk zullen helpen met uw keuze voor een houten vloer.

Kenmerken

Uw houten vloer winkel kent alle kenmerken van houten vloeren. Wat maakt bijvoorbeeld een massieve en eikenhouten planken vloer rustiek? Rustiek eiken kenmerkt zich door de aanwezigheid van kwasten, draadverloop, kleurverschillen en andere gebreken die in ‘foutvrij’ eiken niet voorkomen. Deze natuurlijke eigenschappen zorgen voor een robuuste en rustieke uitstraling. Zoekt u een vloer met karakter, kiest u dan voor een rustieke eikenhouten planken vloer. De vloerdelen bevatten noesten tot 70 millimeter. Verder kunnen de planken daarbij ook kleine krimpscheurtjes vertonen. Deze vloer past in de interieurs van dit moment. Denk aan de botanische en/of Scandinavische stijl of de stoere industriële inrichtingen.

Houten vloer winkel in Alblasserdam

U bent op zoek naar een houten vloer winkel die échte houten vloeren met karakter levert? Dan begrijpen wij heel goed dat u de vloer eerst met eigen ogen wilt zien en even wilt aanraken. Dat kan in onze houten vloer winkel in Alblasserdam. In onze showroom adviseren onze specialisten u graag en hebben ze alle tijd voor u. Bovendien zetten we een heerlijk kopje koffie (of thee). Maak snel een afspraak. Neemt u alstublieft van te voren contact met ons op om een afspraak in te plannen. Zo krijgt u alle aandacht krijgt die u verdient. Onze experts in houten vloeren denken graag met u mee over de mogelijkheden om een vloer samen te stellen die volledig bij uw interieur en uw wensen aansluit.