Houten Vloeren Prijzen

Bij Houtwaerd begrijpen we dat de prijs een belangrijke overweging is bij de aanschaf van uw nieuwe vloer. Wij hanteren dan ook scherpe tarieven voor onze kwaliteitsproducten. Wij geloven dat een kwalitatieve vloer een uitstekende investering is. Onze vloeren dragen bij aan het wooncomfort en de uitstraling van uw woning. De prijs van uw vloer is afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het materiaal van de vloer (bijvoorbeeld Hout, Laminaat of PVC), de houtsoort (bijvoorbeeld Eiken, Merbau of Grenen) en het patroon (bijvoorbeeld recht, Visgraat of Hongaarse punt). Verder speelt de totale oppervlakte van uw vloer een rol bij de prijsvorming.

Daarnaast zijn de vorm van de ruimte, de legwijze, de afwerking en u verdere persoonlijke wensen van invloed op de prijs. Bij Houtwaerd nemen we graag alle tijd om u van goed advies te voorzien. Zo helpen wij onze klanten om een bewuste en afgewogen keuze te maken waarvan u lang plezier heeft. Een offerte is bij Houtwaerd dan ook altijd op maat gesneden op basis van uw wensen en situatie.

Vanaf prijzen
Ter indicatie geven wij u hieronder een overzicht van onze scherpe vanaf prijzen per vloertype (per vierkante meter).

 Vloertype Vanafprijs €/m2 Vanafprijs leggen €/m2 
 Houten vloeren 85,-   20,95
 Houten visgraat patroon vloeren 99,-  29,95
 Laminaat vloeren 19,95   12,49
 Laminaat visgraat patroon vloeren 29,95 19,95
 PVC vloeren 36,95   24,95
 PVC visgraat patroon vloeren 39,95 34,95
 Leveren en plaatsen MDF muurplint 11.95 n.v.t.


Maak een afspraak met onze specialisten (bij u thuis, op de zaak of in onze showroom) of vraag direct een offerte op maat aan. 
Wij garanderen u in alle gevallen gedegen advies, een kwaliteitsproduct en professionele legging. Graag tot ziens!

Houtwaerd. Vloeren met Karakter!