Visgraat vloer Veenendaal

Visgraat vloer in Veenendaal. Een stijlvolle klassieker met een moderne twist.

De houten vloer met een visgraat legpatroon is eigenlijk terug van nooit weggeweest en de laatste jaren weer enorm in trek. Deze vloer geeft elke ruimte karakter en sfeer. Houtwaerd Vloeren levert en legt uw visgraat vloer in alle gewenste afmetingen en houtsoorten. Kies bijvoorbeeld voor eiken, een massieve vloer of een brede visgraat vloer. Wij adviseren u graag in onze showroom in Veenendaal of Alblasserdam.

Wat is een visgraat vloer?

Eigenlijk is visgraat geen soort vloer, maar een legpatroon. Dat betekend dat u verschillende soorten hout kunt gebruiken voor uw toekomstige visgraatvloer. Bij een visgraatvloer zijn de houten onderdelen in een schuinlopend patroon gelegd. De talloze maten, afwerkingen, behandelingen en een ruime keuze aan houtsoorten bepalen uiteindelijk de uitstraling van uw vloer.

Een inspiratie tip: de onbehandelde woodlook is erg populair onder de visgraatvloeren. Deze woodlook kunnen wij leveren in een ''onzichtbare'' lak- en olievariant.

Voordelen visgraat vloer Veenendaal

Twijfelt u tussen een visgraat houten vloer of een ander legpatroon? Misschien dat de volgende voordelen u kunnen helpen bij uw keuze voor een visgraat legpatroon in uw ruimte in Veenendaal:

 • Klassiek en karaktervol met een moderne twist;
 • Visgraat houten vloeren in diverse vloersoorten;
 • Geschikt voor vloerverwarming/koeling;
 • Lange levensduur;
 • Verschillende uitvoeringen: met of zonder behandeling, grootte van de plank en legpatroon
 • Persoonlijk advies en een heldere offerte;
 • Ambachtelijk gelegd door onze mensen met liefde voor het vak.

Soorten hout voor uw visgraatvloer in Veenendaal

Onze passie en liefde voor houten visgraatvloeren is ontstaan door de vele opties en mogelijkheden. Er is namelijk niet één soort visgraat vloer, nee, er is zoveel mogelijk! De verschillende soorten houten vloeren, de afwerking en de diverse behandelingen zorgen ervoor dat wij de perfecte visgraatvloer kunnen leggen. Volledig naar uw smaak en wensen.

Wij horen u al denken: ''Waar moet ik beginnen?''. Om het wat overzichtelijker te maken hebben wij alvast de soorten hout voor uw visgraatvloer in Veenendaal op een rijtje gezet:

Wat kost een visgraat vloer in Veenendaal?

Bij Houtwaerd begrijpen we dat de prijs een belangrijke overweging is bij de aanschaf van uw nieuwe vloer. Wij hanteren dan ook scherpe tarieven voor onze kwaliteitsproducten. Wij geloven dat een kwalitatieve vloer een uitstekende investering is. Onze vloeren dragen bij aan het wooncomfort en de uitstraling van uw woning. De prijs van uw vloer is afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 • Houtsoort (bijvoorbeeld Eiken, Merbau of Grenen)
 • Legpatroon (bijvoorbeeld recht, Visgraat of Hongaarse punt)
 • Totale oppervlakte
 • Vorm van de ruimte
 • Legwijze
 • Afwerking en behandeling

 Vloertype Vanafprijs €/m2 Vanafprijs leggen €/m2 
 Houten visgraat patroon vloeren 64,-  29,95

Bij Houtwaerd nemen we graag alle tijd om u van goed advies te voorzien. U bent van harte welkom in onze showrooms in Veenendaal en Alblasserdam. U kunt natuurlijk ook een op maat gemaakte offerte aanvragen.

Klanten uit Veenendaal vertellen:

Klanten met een visgraat vloer van Houtwaerd


Bij Houtwaerd kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Wie kan het u beter vertellen dan onze klanten? Lees hieronder enkele reviews waar wij trots op zijn:


‘Onlangs een houten visgraatvloer bij ons geleverd. Mede door het nauwkeurige vakmanschap van de parketteur genieten wij nu van het comfort van een houten visgraat vloer op vloerverwarming. Nogmaals bedankt.’- Jeroen Gieling


‘Houtwaerd heeft een prachtige visgraat vloer bij ons gelegd. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen tegen een eerlijke prijs. Voor de aanschaf en het leggen van een nieuwe vloer beveel ik Houtwaerd van harte aan’. - Cecile Brands

Ja, ik wil ook een houten visgraat vloer!

Dat kan! Maak gebruik van onze passie en liefde voor het vak. Wij staan u graag te woord. Kom gezellig langs in onze showroom in Alblasserdam of Veenendaal. Wij nemen de tijd voor u, geen opdringerige verkopers maar een rustig advies gesprek waarin we u zo goed mogelijk zullen helpen.