Houten vloeren winkel

Bent u op zoek naar een mooie vloer en daarmee naar een houten vloeren winkel? En spreekt een échte houten vloer met karakter u aan? Dan begrijpen wij heel goed dat u de vloer eerst met eigen ogen wilt zien en even wilt aanraken.

Dat kan in onze houten vloeren winkel in Alblasserdam. Daar adviseren wij u graag en hebben we alle tijd voor u. Geen verkooppraatjes, maar een prettig gesprek met een heerlijk kopje koffie (of thee). Maak snel een afspraak.

Maak een afspraak in onze houten vloeren winkel

Onze experts in houten vloeren denken graag met u mee over de mogelijkheden om een vloer samen te stellen die volledig bij uw interieur en uw wensen aansluit. Vandaar dat we u graag uitnodigen voor een afspraak in onze houten vloeren winkel in Alblasserdam.

Zie, voel en ruik

Zie, ruik en voel het ambacht van onze unieke vloeren in onze houten vloeren winkel. Tip: laat u vooral inspireren en zeker adviseren. Naast het leveren van houten vloeren leggen wij de vloeren ook. Bovendien voeren wij onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit, tenminste: als dat nodig is.

Uitgebreide collectie

Onze collectie is uitgebreid en stijlvol. Al onze houten vloeren zijn leverbaar in zowel stroken- als in diverse patroonvloeren. Het meest bekende patroon is het visgraat motief. Daarnaast blijft de Hongaarse punt ook nog steeds ongekend populair. Wij hebben dit veelzijdige assortiment van topkwaliteit houten vloeren klaarliggen voor u in onze houten vloeren winkel. De vraag is: wanneer laat u deze houten vloeren leggen door onze specialisten?

Voordelen van onze houten vloeren

De houten vloeren van Houtwaerd Vloeren brengen warmte en sfeer in uw woning. Een houten vloer is verkrijgbaar in onze houten vloeren winkel in veel verschillende houtsoorten en uitvoeringen. Daarnaast zijn houten vloeren gemakkelijk te onderhouden en eventueel te schuren. Hier kunnen wij u ook bij helpen. Bovendien gaat een houten vloer lang mee en is deze tijdloos.

Voordelen houten vloer

De voordelen van een houten vloer laten leggen door de specialisten van uw houten vloeren winkel Houtwaerd in Alblasserdam:

·         Warmte en sfeer

·         Verschillende houtsoorten

·         Gemakkelijk te onderhouden / renoveren

·         Perfecte balans tussen duurzaamheid en schoonheid

·         Uitstekende prijs- / kwaliteitsverhouding

Mogelijkheden vloerverwarming en koeling in combinatie met houten vloer

Vloerverwarming aanleggen onder een houten vloer is heel goed mogelijk. Vloerverwarming wordt in steeds meer woningen toegepast. Niet alleen omdat het comfortabel is om op te lopen, maar ook omdat vloerverwarming heel goed in te zetten is als warmtebron voor de gehele woning. Als u kiest voor het juiste hout of laminaat en u zich daarnaast goed laat adviseren op het gebied van leggen en onderhoud, kunt u jarenlang genieten van de voordelen van vloerverwarming in uw woning. De adviseurs van Houtwaerd Vloeren weten precies wat wel en niet kan en geven altijd een deskundig en eerlijk advies.

Een vloer voor het leven

Onthoudt u in ieder geval één ding: een eiken parket hoeft u slechts één keer te laten leggen. Daarna gaat uw massief houten vloer doorgaans een leven lang mee. Dat is omdat u de houten planken kunt - laten - opschuren. Hierdoor verdwijnen krassen, putten en andere sporen van gebruik. U kunt de vloer vervolgens in zijn oude luister herstellen of kiezen voor een andere kleur. Weest u niet bezorgd dat u vaak moet schuren.

Een massief houten vloer is vrij hard en raakt over het algemeen niet snel beschadigd. Dit in tegenstelling tot een grenen vloer, deze is erg zacht en raakt hierdoor snel gebutst. Is uw vloer wel toe aan een opknapbeurt, maar ziet u het niet zitten zelf aan de slag te gaan? Onze vakmannen staan graag voor u klaar om uw vloer weer als nieuw te maken. 

Contact

Wilt u snel uw houten vloeren winkel bezoeken om u te oriënteren op uw mogelijkheden? Maak dan snel een afspraak voor een showroombezoek. Bel ons op 085 – 48 77 970 of stuurt u ons een e-mail op info@houtwaerd.nl. Volgt u ons al op Facebook en Instagram?