Visgraat vloer laten leggen

Bent u op zoek naar een stijlvolle en chique manier om uw houten vloer te laten leggen? Overweegt u dan eens om een visgraat vloer te laten leggen door de specialisten van Houtwaerd. Een houten vloer leggen we vaak in een visgraatstructuur. Dit zijn speciale stukken, die wat smaller en korter zijn dan de ‘normale’ stroken. Die geven de vloer een prachtige, klassieke look.

Visgraat geeft een tijdloos aanzicht aan uw ruimte en is daarom erg populair. Er zitten echter wel verschillen in kwaliteit. Bij Houtwaerd informeren we u graag over de mogelijkheden op het gebied van het laten leggen van visgraat vloeren. Bent u benieuwd naar onze typen vloeren? Neem een kijkje in de showroom in Alblasserdam. Wij vertellen u alles wat u wilt weten. Hieronder geven we u alvast een voorproefje.

Waarom zou u een visgraat vloer laten leggen?

Zoals gezegd is visgraat een veel gekozen vloer. Niet alleen omdat deze erg mooi oogt. Ook omdat een visgraat vloer in veel verschillende stijlen verkrijgbaar is. Voor iedere woning is een vloer te kiezen, die uw huis een originele, unieke en eigentijdse uitstraling geeft. Een visgraat vloer leggen is echter niet iedereen gegeven en daarom kunt u dit beter aan een specialist overlaten. De specialisten van Houtwaerd helpen u graag met het leggen van uw nieuwe visgraat vloer en zorgen ervoor dat dit op een zeer professionele manier gebeurt. Zo hebt en houdt u jarenlang plezier van uw vloer.

Rustige uitstraling

Bij een visgraatpatroon zijn de houten vloerdelen in een schuin lopend patroon recht op elkaar gelegd. Bij een Hongaarse punt gebeurt dat in een hoek van 45 of 60 graden. Dit zorgt ervoor dat de vloer een rustige uitstraling heeft. We spreken ook wel van het ‘sergeantpatroon’. Dit patroon blijft u mateloos boeien. De talloze maten, afwerkingen, behandelingen en een ruime keuze aan houtsoorten bepalen uiteindelijk de uitstraling van uw vloer.

De voordelen van een visgraat vloer laten leggen

Met het laten leggen van een visgraat vloer hebt u een mooie vloer voor een goede prijs. Bovendien gaat die ontzettend lang mee. Van een goede kwaliteitsvloer kunt u tientallen jaren plezier hebben. Met dit type vloer doet u een uitstekede investering voor vele jaren, waar u nog lang van zult genieten.

Visgraat vloer laten leggen met vloerverwarming?

Voor veel mensen is het tegenwoordig een vereiste: vloerverwarming in huis. Dit gaat echter niet met alle vloeren even goed samen. Hoe zit dat met een visgraat vloer? We stellen de vloer zo samen dat die uitstekend bij uw interieur past. Bij zowel bij een moderne als bij een landelijke inrichting komt dit patroon prachtig tot zijn recht. Tevens vindt u in ons assortiment een ruime keuze aan Hongaarse punt patroon vloeren die geschikt zijn voor vloerverwarming en -koeling. In dit geval kiest u voor materiaal dat speciaal gemaakt is voor vloerverwarming. Dit geleidt de warmte beter de ruimte in, mits gelegd met een speciale ondervloer die geschikt is voor vloerverwarming. Niet alle typen visgraat gaan even goed met vloerverwarming samen en het is dan ook van belang om hier van tevoren navraag naar te doen. Bij Houtwaerd informeren we u graag over de combinatie visgraat vloer en vloerverwarming.

Kom de mogelijkheden bekijken in onze showroom

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Houtwaerd? Op onze website is een glimp van de diverse vloeren te vinden. Wilt u complete en volledige informatie over een visgraat vloer laten leggen? Wij ontvangen u graag in onze showroom in Alblasserdam. Hier kunt u onze vloeren zien, voelen en ruiken en maakt u een weloverwogen keuze. Daarnaast beantwoorden wij ter plekke al uw vragen en kunnen wij u volledig informeren. We nemen graag de tijd voor u, dus werken we het liefst op afspraak. U gaat pas weg nadat u alle benodigde informatie hebt. Wanneer zien we u?

Online offerte aanvragen

Profiteert u van onze passie en liefde voor het vak. Wij staan u graag te woord. Kom gezellig langs in onze showroom in Alblasserdam. Wij nemen de tijd voor u. Geen opdringerige verkopers, maar een rustig advies gesprek over een visgraat vloer laten leggen waarin we u zo goed mogelijk zullen helpen. U kunt ook online een offerte aanvragen via de button hieronder.