Lamelparket Visgraat

Zoekt u een lamelparket visgraat? Dat snappen we, want dit is een populaire vloer en over het algemeen aantrekkelijk geprijsd. Lamelparket is opgebouwd uit meerdere lagen die met elkaar zijn verlijmd. Veel mensen denken dat lamelparket een soort laminaat is. Dit is echter een groot misverstand. Lamelparket bestaat namelijk volledig uit hout. Laminaat is daarentegen een kunststof laag die op HDF is gelijmd.

 

 

 

Stijlvol lamelparket visgraat

Het verschil in de vele soorten lamelparketten zit in de gebruikte onderlagen van het parket. De onderlagen worden kruislings aan elkaar verlijmd. Dit zorgt voor een stabiele opbouw, waardoor het lamelparket visgraat ook goed zwevend is te installeren. Het aantal lagen en de gebruikte houtsoorten voor de verschillende lagen bepalen de kwaliteit van het product. De visgraatvloer is terug van weggeweest. Waar we in het verleden de lamelparket visgraatvloeren alleen nog legden in klassieke panden is dat tegenwoordig zeker niet meer het geval. Mede dankzij verschillende woonmagazines en woonprogramma’s op tv stijgt de lamelparket visgraat vloer in populariteit.

Ruime keuze

Bij een lamelparket visgraat zijn de houten vloerdelen in een schuinlopend patroon gelegd. De talloze maten, afwerkingen, behandelingen en een ruime keuze aan houtsoorten bepalen uiteindelijk de uitstraling van uw vloer. We kunnen de vloer zo samenstellen dat die uitstekend bij uw interieur past. Eén ding is zeker: een vloer uit lamelparket met visgraatmotief zorgt voor verrassend veel dynamiek in uw ruimte.

Geschikt voor vloerverwarming

Tevens vindt u in ons assortiment een ruime keuze aan lamelparket visgraat die uitermate geschikt is voor vloerverwarming en -koeling. Een lamelparket visgraatvloer is geschikt voor alle ruimtes van het huis: van woonkamer en keuken tot kantoor en slaapkamer.

Onderhoud

De uiteindelijke afwerking (olie of lak) bepaalt hoe u uw lamelparket in visgraatmotief het beste onderhoudt. Houd in ieder geval uw vloer zoveel mogelijk zand- en stofvrij. Door goed te stofzuigen zorgt u ervoor dat uw lamelparket visgraat langer mooi blijft. Tijdens het verkoopgesprek adviseren wij u uiteraard ook graag over verschillende soorten matten en schoonloopzones. Voor gelakte vloeren is er een speciale reiniger die u meegeleverd krijgt bij de oplevering van uw vloer.

Beschermende reiniger

Geoliede vloeren kunnen we voorzien van een beschermende reiniger die voorkomt dat gemorste koffie, wijn of tomatensaus in de vloer trekken. Het verdient aanbeveling dat u de vloer eens per jaar behandelt met een speciale onderhoudsolie. Dit zorgt ervoor dat uw vloer jarenlang in topconditie blijft. Voor effectief onderhoud is het gebruik van de juiste middelen essentieel. Wij vertellen u hier vanzelfsprekend graag alles over.

Ja, ik wil ook een lamelparket visgraat vloer

Dat kan. Zeker. Maak gebruik van onze passie en liefde voor het vak. Wij staan u graag te woord. Kom gezellig langs in onze showroom in Alblasserdam. Wij nemen de tijd voor u, geen opdringerige verkopers maar een rustig advies gesprek waarin we u zo goed mogelijk zullen helpen.