Parketvloer prijs

U bent op zoek naar de prijs van een parketvloer? De specialisten van Houtwaerd vertellen u er graag alles over. Ambachtelijke parket vloeren bijzonder duurzaam en gaan ontzettend lang mee. Een ambachtelijk gelegde parketvloer is een investering is voor de lange termijn die zich altijd terugbetaald in wooncomfort en rendement. Daarnaast heeft een parketvloer een waardeverhogende werking voor uw woning of bedrijfspand.


Eigenschappen van een parketvloer

Bent u benieuwd naar de prijs van een parketvloer? Parket is een verzamelnaam van verschillende soorten hardhouten vloeren. In feite zijn er 2 soorten parket: massief parket en lamel parket. Bij massief parket is er sprake van een plankdikte van 6mm of meer. Lamelparket bestaat in tegenstelling tot massief parket uit meerdere opbouwlagen en kan afgewerkt worden door het hout te lakken, te oliën of in de hardwaxolie te zetten.

Welke parketvloer past het beste bij uw smaak en persoonlijke leefsituatie? U kunt bij Houtwaerd terecht voor een antwoord op maat. Om de juiste keuze te maken lichten wij u de verschillende types parketvloeren in alle rust tijdens een persoonlijke afspraak toe. Wist u bijvoorbeeld dat de combinatie houten parketvloer en vloerverwarming en/of vloerkoeling uitstekend kan worden toegepast? Verder is een parketvloer uitstekend te onderhouden en ook daarvoor kunt u bij de specialisten van Houtwaerd terecht.  Het fijne van Houtwaerd houten vloeren is dus dat wij zowel parketvloeren leggen, zorgen voor de juiste vloerafwerkingen onderhouden. U bent dus bij ons in één keer klaar.

Richtprijzen parketvloeren 


De prijs van uw houten parketvloer is afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het materiaal van de vloer, de houtsoort en het legpatroon. Verder speelt de totale oppervlakte van uw vloer een rol bij de prijsvorming. Maak een afspraak met onze specialisten in de showroom:

Klik hier om een afspraak in showroom Alblasserdam te maken >>

Klik hier om een afspraak in showroom Veenendaal te maken >>

Bij Houtwaerd nemen we graag alle tijd om u van goed advies te voorzien. Bij Houtwaerd begrijpen we ook dat de prijs een belangrijke overweging is bij de aanschaf van uw parketvloer. Wij hanteren dan ook scherpe tarieven voor onze kwaliteitsproducten. Zo helpen wij onze klanten om een bewuste en afgewogen keuze te maken tegen de juiste prijs waarvan u lang plezier heeft. Wij garanderen u in alle gevallen gedegen advies, een kwaliteitsproduct en professionele legging. Graag tot ziens!

Houtwaerd. Parketvloeren met Karakter!