Parketvloer renoveren

Houtwaerd Vloeren is uw specialist in karakteristieke houten vloeren. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van mooie en comfortabele vloeren waar u jarenlang plezier van hebt. Het houdt voor ons echter niet op na de levering van uw vloer.

 

Uw parketvloer verdient onderhoud en soms breekt het moment aan dat u uw vloer wilt laten renoveren. Ook daar zijn we de aangewezen partij voor. Want ook na de aankoop van uw parketvloer blijven we u met raad en daad terzijde staan om uw woongenot op een hoog niveau te houden.

 

Parketvloer renoveren

Onze parketvloeren gaan jarenlang mee. Maar uw vloer heeft het doorgaans zwaar te verduren. Wat dacht u van het verschuiven van zware meubels en de temperatuurverschillen buiten? Wij zijn in staat om de complete renovatie van uw parketvloer verzorgen. Of het nou gaat om een vloer van Houtwaerd of om een andere vloer, dat maakt bij ons niks uit. Na het renoveren zal uw parketvloer er weer uit zien als nieuw. Door uw parketvloer te laten renoveren bespaart u zich de kosten een van een geheel nieuwe vloer.

Uw parketvloer laten renoveren door Houtwaerd

De specialisten van Houtwaerd zijn in staat om uw gehele bestaande vloer volledig op te knappen. Uw parketvloer renoveren van kan op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan het borstelen of schuren van uw vloer. Maar ook kunnen wij beschadigde vloerdelen voor u vervangen en plinten of plaklijsten vervangen. Dankzij de speciale middelen die de parketteurs van Houtwaerd gebruiken zal uw parketvloer na het renoveren weer stralen als vanouds.

Keuze voor de kleur van uw parketvloer

Voor de kleur van uw parketvloer hebt u diverse keuzes. U kunt ervoor kiezen om uw vloer een compleet andere kleur te geven. Wij kunnen u alle denkbare kleuren leveren en aanbrengen op uw te renoveren parketvloer. Maar ook kunt u ervoor kiezen om uw verkleurde parketvloer weer naar de originele kleur terug te halen of juist een iets andere tint.

 

Meer over uw parketvloer renoveren

Komt u er nog niet helemaal uit met deze informatie? In onze showrooms vertellen we u graag meer over wat Houtwaerd Vloeren voor u kan betekenen. Het is mogelijk om een oriënterende afspraak te maken. Tijdens die afspraak zullen onze specialisten u deskundig informeren en adviseren. Wanneer na jaren woonplezier uw parketvloer toe is aan een opknapbeurt bent u bij Houtwaerd Vloeren ook hiervoor aan het juiste adres. Wij kunnen uw houten vloer weer een nieuwe uitstraling geven en voorzien van een mooie kleur of een andere behandeling.

Vloerafwerking bij renovatie

De huidige afwerkmethoden zijn steeds meer gericht op het makkelijk onderhouden van de vloer. Door een grondige renovatiebeurt kunnen wij alle krassen, vlekken en deuken sowieso wegwerken. Belangrijk is wel dat de toplaag van de vloer dik genoeg is, dat er nog genoeg ’vlees’ is om te schuren. Daarom komen specialisten van Houtwaerd Vloeren graag van te voren bij u langs om samen met u te bepalen wat de mogelijkheden zijn. Tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden om uw houten vloer tijdens een renovatie te voorzien van een compleet andere afwerklaag waardoor uw vloer een geheel andere look krijgt. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Indien gewenst kunnen wij zelfs tijdens een bezoek bij u thuis één of meerdere kleursamples op uw vloer aanbrengen zodat u een goede keuze kunt maken voor de gewenste nieuwe look van uw vloer.