Ambachtelijke houten vloeren Versailles

Het Versailles-patroon is gebaseerd op paleizen uit de Middeleeuwen. In het paleis van koning Lodewijk XIV in het Franse Versailles vindt dit patroon zijn oorsprong. Een Versailles-patroon geeft uw vloer een zeer chique uitstraling. De Versailles-vloer is leverbaar in veel verschillende kleuren en afwerkingen. Alle Versailles-vloeren worden op maat gemaakt in elke gewenste breedte en lengte.

Onderhoud voor uw Versailles-vloer
De uiteindelijke afwerking (olie of lak) bepaalt hoe u uw houten vloer in Versailles-motief het beste onderhoudt. Houd in elk geval uw vloer zoveel mogelijk zand- en stofvrij. Door goed te stofzuigen zorgt u ervoor dat uw vloer langer mooi blijft. Tijdens het verkoopgesprek adviseren wij u uiteraard ook graag over verschillende soorten matten en schoonloopzones. 

Speciale reiniger
Voor gelakte vloeren is er een speciale reiniger die u meegeleverd krijgt bij de oplevering van uw vloer. Geoliede vloeren kunnen worden voorzien van een beschermende reiniger die voorkomt dat gemorste koffie, wijn of bv tomatensaus in de vloer trekken. Het verdient aanbeveling dat u de vloer eens per jaar behandelt - of laat behandelen - met een speciale onderhoudsolie. Dit zorgt ervoor dat uw vloer jarenlang in topconditie blijft. Voor effectief onderhoud is het gebruik van de juiste middelen essentieel. Wij vertellen u hier vanzelfsprekend graag alles over.