Hongaarse punt laten leggen in Veenendaal

Hongaarse punt in Veenendaal. Kiest u voor deze stijlvolle vloer met moderne twist?


Bent u op zoek naar een Hongaarse punt in Veenendaal? Dan bent u bij Houtwaerd aan het juiste adres. Wij zien de Hongaarse punt steeds vaker terugkomen in Nederland, de vloer is helemaal terug. Waar we in het verleden de Hongaarse punt vloeren alleen nog legden in klassieke panden, is dat tegenwoordig zeker niet meer het geval. Mede dankzij de verschillende woonmagazines en woonprogramma’s op tv is de populariteit van de Hongaarse punt sterk toegenomen.  Wij hebben dit veelzijdige assortiment van topkwaliteit patroonvloeren al in huis. De vraag is wanneer u deze Hongaarse punt laat leggen in Veenendaal!

Rust & warmte


De Hongaarse punt is een waardevolle toevoeging aan uw interieur in Veenendaal. Bij een visgraatpatroon zijn de houten vloerdelen in schuinlopend patroon recht op elkaar gelegd, anders dan bij een Hongaarse punt. Een Hongaarse punt wordt vaak in een hoek van 45 of 60 graden gelegd. Dit zorgt voor een rustige uitstraling in uw huis in Veenendaal. De Hongaarse punt wordt hier ook wel een 'sergeantpatroon' genoemd. Het unieke design blijft u mateloos boeien en is toepasbaar binnen elk interieur. De talloze maten, afwerkingen, behandelingen en keuze aan houtsoorten bepalen als laatste de uitstraling van uw interieur.


Daarnaast is uw houten Hongaarse punt ook geschikt voor vloerverwarming. We stellen de vloer zo samen, dat hij uitstekend bij uw interieur in Veenendaal past. Dus ook bij uw vloerverwarming- en koeling. Houtwaerd biedt een uitgebreid assortiment aan soorten houten vloeren en patronen die bij elk interieur past. Van modern tot landelijk wonen, het kan allemaal bij Houtwaerd. Hongaarse punt laten leggen in Veenendaal? Vraag direct een offerte aan.