De specialist in houten vloeren

Op zoek naar een specialist in het leggen van houtenvloeren? Wij helpen u graag op weg om uw houten vloer te laten leggen in uw huis of op kantoor. Laat u adviseren door onze specialisten, want de soorten vloeren in combinatie met de legpatronen zijn eindeloos! Onze collectie is uitgebreid en stijlvol. Al onze houten vloeren zijn leverbaar in zowel stroken- als in diverse patroonvloeren. Het meest bekende patroon is het visgraat motief daarnaast blijft de Hongaarse punt ook nog steeds ongekend populair. Wij hebben dit veelzijdige assortiment van topkwaliteit houten vloeren al in huis. De vraag is wanneer u deze houten vloeren laat leggen door onze specialisten?

Voordelen van onze houten vloeren

De houten vloeren van Houtwaerd Vloeren brengen warmte en sfeer op uw locatie. Een houten vloer is verkrijgbaar in veel verschillende houtsoorten en uitvoeringen. Daarnaast zijn houten vloeren gemakkelijk te onderhouden en eventueel te schuren. Hier kunnen wij u ook bij helpen. Bovendien gaat een houten vloer lang mee en is het tijdloos. 

Voordelen van een houten vloer laten leggen:

  • Warmte en sfeer
  • Verschillende houtsoorten
  • Gemakkelijk te onderhouden/renoveren
  • Perfecte combinatie tussen duurzaamheid en schoonheid

Houten vloeren showroom in Veenendaal en Alblasserdam

U bent op zoek naar een échte houten vloer met karakter? Dan begrijpen wij heel goed dat u de vloer eerst met eigen ogen wilt zien en even wilt aanraken. Dat kan in onze showrooms in Veenendaal en Alblasserdam. Aldaar adviseren onze specialisten u graag en hebben we alle tijd voor u. Geen verkooppraatjes, maar een prettig gesprek met een heerlijk kopje koffie (of thee). Maak snel een afspraak!