Houten vloer kopen

Overweegt u de stap om een houten vloer te kopen? Dan gaat u bij Houtwaerd zeker slagen. Wij helpen u graag op weg om uw houten vloer te laten leggen in uw huis of op kantoor. Laat u adviseren door onze specialisten, want de soorten vloeren in combinatie met de legpatronen zijn eindeloos.

Onze collectie is uitgebreid en stijlvol. Daarom is een houten vloer kopen bij ons een feestje. Al onze houten vloeren zijn leverbaar in zowel stroken- als in diverse patroonvloeren. Het meest bekende patroon is het visgraat motief. Daarnaast blijft de Hongaarse punt ook nog steeds ongekend populair. Wij hebben dit veelzijdige assortiment van topkwaliteit houten vloeren al in huis. De vraag is wanneer u deze houten vloeren laat leggen door onze specialisten?

Voordelen van een houten vloer kopen

De houten vloeren van Houtwaerd Vloeren brengen warmte en sfeer op uw locatie. Een houten vloer is verkrijgbaar in veel verschillende houtsoorten en uitvoeringen. Daarnaast zijn houten vloeren gemakkelijk te onderhouden en eventueel te schuren. Hier kunnen wij u ook bij helpen. Bovendien gaat een houten vloer lang mee en is deze tijdloos. Een houten vloer kopen is dus een duurzame investering.

Voordelen van een houten vloer laten leggen:

  •  Warmte en sfeer
  • Verschillende houtsoorten
  • Gemakkelijk te onderhouden/renoveren
  • Perfecte combinatie tussen duurzaamheid en schoonheid
  • Houten vloeren showroom Alblasserdam

Houten vloer kopen met karakter

U wilt een échte houten vloer kopen met karakter? Dan begrijpen wij heel goed dat u de vloer eerst met eigen ogen wilt zien en even wilt aanraken. Er een goed gevoel bij krijgen. Dat kan in onze showroom in Alblasserdam. Aldaar adviseren onze specialisten u graag en maken ze alle tijd voor u. Geen verkooppraatjes, wel een prettig gesprek met een heerlijk kopje koffie (of thee). Maak snel een afspraak.

Divers aanbod

Waar let u op als u een houten vloer kopen overweegt. Zeker de sfeer. Een oud grachtenpand vraagt een heel andere kwaliteit en kleur dan een boerderij. Dat vraagt om een divers aanbod in ons assortiment. Daarom betrekken we de massieve eiken planken uit verschillende streken. Hierdoor heeft elke eiken vloer een eigen karakter. Op basis van onze kennis en ervaring wordt beoordeeld of de eiken planken al dan niet geschikt zijn om er mooie massief eiken vloeren van te laten schaven. Door de dikte van minimaal twee centimeter kunnen deze plankenvloeren vaak worden geschuurd en zijn daardoor uiterst duurzaam.

Warme uitstraling

Een houten vloer kopen blijft één van de meest gewilde. Het natuurlijke materiaal met de warme uitstraling, waarbij geen plank hetzelfde is. Prachtig! Vele mensen hebben dan ook parket op hun verlanglijstje staan. Maar realiseert u zich goed, dat deze vloer een beetje liefde nodig heeft en wellicht niet altijd de meest praktische keuze voor u is.

Mogelijkheden zijn ontelbaar

Bij de houten vloer geldt dat eigenlijk alles kan. Qua lengte, breedte en afwerking zijn de mogelijkheden bij Houtwaerd ontelbaar. Wij bieden verschillende soorten parket aan, die naar uw persoonlijke smaak en wensen zijn aan te passen. Wilt u smalle planken of brede planken? Een lichte kleur of juist nog donkerder dan een maanloze nacht? Geschuurd, verouderd? U zegt het maar. En dan hebben we het nog niet eens over het patroon gehad waarin het gelegd gaat worden! Gaat uw voorkeur uit naar visgraat? Misschien met een mooie band er ook om heen? We zien uw wensenlijst graag tegemoet. Neem contact met ons op via onderstaande button!

Installatie houten vloer

De houten vloer wordt zwevend of verlijmd geïnstalleerd, waarbij we de laatste methode het vaakst toepassen. Dit type vloer kunt u het beste door de specialist laten installeren. Onze vloerexperts nemen deze klus natuurlijk graag op hun stevige schouders voor u.