Schuren parketvloer

Wanneer na jaren woonplezier uw parketvloer toe is aan een opknapbeurt bent u bij Houtwaerd Vloeren ook hiervoor aan het juiste adres. Wij kunnen uw houten vloer weer een nieuwe uitstraling geven en voorzien van een mooie kleur of een andere behandeling.

De huidige afwerkmethoden zijn steeds meer gericht op het makkelijk onderhouden van de vloer. Door een grondige renovatiebeurt kunnen wij alle krassen, vlekken en deuken sowieso wegwerken. Belangrijk is wel dat de toplaag van de vloer dik genoeg is, dat er nog genoeg ’vlees’ is om te schuren. Daarom komen specialisten van  Houtwaerd Vloeren graag van te voren bij u langs om samen met u te bepalen wat de mogelijkheden zijn.

Vloerafwerking

Tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden om uw houten vloer tijdens een renovatie te voorzien van een compleet andere afwerklaag waardoor uw vloer een geheel andere look krijgt. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Indien gewenst kunnen wij zelfs tijdens een bezoek bij u thuis één of meerdere kleursamples op uw vloer aanbrengen zodat u een goede keuze kunt maken voor de gewenste nieuwe look van uw vloer.