Zorg voor de juiste sfeer in huis met een nieuwe vloer

Vloer laten leggen? Dan kunt u bij ons terecht! Voordat u beslist om een vloer te laten leggen, is het wel zo fijn om te weten wat uw opties precies zijn en wat voor u de beste keuze is. Een vloer kiest u niet zomaar, want het bepaalt in grote mate de sfeer dat uw interieur uitstraalt. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken? We helpen u een handje!

Strak en stijlvol met een houten vloer
Bent u een fan van een modern interieur? Dan is een gietvloer een uitstekende keuze. Een gietvloer oogt strak en brengt heel wat stijl in uw woning. Daarnaast hoeft u het nauwelijks schoon te maken en dat is zeker mooi meegenomen. Gietvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en passen daarom mooi in elke ruimte. Door hun naadloze uiterlijk passen ze het best bij een modern of industrieel interieur. Een gietvloer is dé manier om elegantie in uw woning te brengen!

Charmant en natuurlijk met een houten vloer
Als u niet zo'n liefhebber bent van de strakke look en u meer op zoek bent naar een vloer met een charmante en warme uitstraling, dan is een houten vloer een goede keuze. Als u voor hout kiest, dan zijn er heel wat mogelijkheden, afhankelijk van uw budget. U zult kunnen kiezen voor parket of laminaat. Deze keuze is naast uw budget ook afhankelijk van de ruimte waar u het gaat leggen en uw smaak. Laminaat is goedkoper, maar parket heeft een unieke uitstraling. Welke houten vloer u ook kiest, de vloer zal u zeker niet teleurstellen. Hout heeft een sympathieke uitstraling die heel wat sfeer in huis brengt. Bovendien is het gezellig om op te wandelen. Het nadeel is dat het onderhoud vergt.

Klassiek en gezellig met tegels
Tegelvloeren zijn nog steeds een van de populairste vloersoorten die er bestaan. Dat komt waarschijnlijk omdat er zoveel keuzemogelijkheid is. Voor een moderne look kunt u bijvoorbeeld kiezen voor mooie tegels uit natuursteen en voor een klassieke look kunt u keramische tegels kiezen. Er is veel keuze op vlak van kleur, design en grootte. Hierdoor passen tegels mooi in elk interieur. Ze zijn voornamelijk ook de beste keuze voor mensen die hun woning graag een authentieke uitstraling willen geven of een retro look. Tegels zijn slijtvast en gaan lang mee. Het nadeel is dat ze koud aanvoelen.

Voordelige vloer laten leggen
Naast deze mogelijkheden zijn er nog tal van andere keuzes die u kunt maken, zoals bijvoorbeeld vinyl, kurk en tapijt. Als u het moeilijk vindt om een keuze te maken, dan helpen wij u graag. Daarnaast kunnen wij de vloer van uw dromen leggen aan een scherpe prijs. Zo kunt u er nog meer van genieten!