Houten vloer schuren

Wanneer na jaren woonplezier uw houten vloer toe is aan een opknapbeurt bent u bij Houtwaerd Vloeren ook hiervoor aan het juiste adres. Wij kunnen uw houten vloer schuren, weer een nieuwe uitstraling geven en voorzien van een mooie kleur of een andere behandeling.

 

De huidige afwerkmethoden zijn steeds meer gericht op het makkelijk onderhouden van de vloer. Door een grondige renovatiebeurt kunnen wij alle krassen, vlekken en deuken sowieso wegwerken. Belangrijk is wel dat de toplaag van de vloer dik genoeg is, dat er nog genoeg ’vlees’ is om te schuren. Daarom komen specialisten van  Houtwaerd Vloeren graag van te voren bij u langs om samen met u te bepalen wat de mogelijkheden zijn.

Vloerafwerking

Tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden om uw houten vloer tijdens een renovatie te voorzien van een compleet andere afwerklaag waardoor uw vloer een geheel andere look krijgt. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Indien gewenst kunnen wij zelfs tijdens een bezoek bij u thuis één of meerdere kleursamples op uw vloer aanbrengen zodat u een goede keuze kunt maken voor de gewenste nieuwe look van uw vloer.

Vakkundig een houten of parketvloer laten schuren?

Wilt u uw houten vloer laten schuren? De adviseurs en parketteurs van Houtwaerd Vloeren staan klaar om voor u uw perfecte vloer te realiseren. Al vele jaren zijn wij uw betrouwbare partner voor het schuren van uw houten- of parketvloeren en verrichten wij met liefde het schuurwerk aan uw houten vloer.

Wanneer uw parketvloer laten schuren?

·         Bij krassen en deukjes in uw houten vloer

·         Kleurverschillen door zonlicht

·         Tijd voor een andere uitstraling of kleur

·         Bij (water)schade aan uw houten vloer

·         Bij uitbreiding van uw houten vloer

·         Voor het verkrijgen van een onderhoudsvriendelijke vloer

 

Professioneel en stofvrij parket laten schuren

Krassen, putten, kleurverschillen… vroeg of laat komt u erachter dat uw houten vloer aan een forse opknapbeurt toe is. Ook hier bieden wij uitkomst. Afhankelijk van de houtsoort en uw wensen kunnen wij uw parketvloer of houten vloer: stofvrij schuren, polijsten, borstelen, lakken, oliën, waxen en laten kleuren.

Wanneer uw houten vloer laten schuren?

Mocht het blijken dat het schuren van uw parket – of houten vloer niet nodig is, dan brengen wij u daarvan natuurlijk op de hoogte. Het kan namelijk heel wat schelen in uw portemonnee. Laat u door één van onze adviseurs met jarenlange ervaring adviseren over welke bewerking en kleur het mooiste passen bij uw interieur.

Frisser uiterlijk

Eens in de zoveel tijd hoort u een houten vloer of parketvloer te laten schuren. Dit heeft veelal te maken met het nodige onderhoud, maar ook het veranderen van het uiterlijk van de vloer kan een reden zijn. Wilt u bijvoorbeeld uw donker geoliede eiken planken vloer opfrissen en een lichter uiterlijk geven, dan kunt u de vloer laten schuren en een witte olie meegeven.

Waarom kiezen voor Houtwaerd Vloeren?

•             Jarenlange ervaring

•             Garantie op alle werkzaamheden

•             Eigen parketteurs in dienst

•             Op korte termijn in te plannen

•             Schuren gebeurt stofvrij

Zelf uw parketvloer schuren

We komen het zo af en toe tegen: een parketvloer geschuurd door een onervaren hand. Dat uit zich altijd in een kwalitatief gebrekkige aanblik van de parketvloer. Een parketvloer met kuilen, oneffenheden en soms zelfs onherstelbare beschadigingen. Een parketvloer schuren is niet zomaar even een weekendklusje dat u klaart met een gehuurde schuurmachine van de plaatselijke bouwmarkt en de hulp van de buurman die ‘wel een beetje ervaring heeft met hout’. Nee, een houten vloer schuren is een onderschatte klus die u in de meeste gevallen beter kunt overlaten aan een professional. Bel daarom de ervaren professionals van Houtwaerd Vloeren en u hebt een prachtig resultaat om weer jaren van te genieten.