Ambachtelijke Houten Vloeren

In de afgelopen jaren is de belangstelling voor houten vloeren erg toegenomen. Aan de ene kant vindt er een ontwikkeling plaats die gericht is op gemak in compleet afgewerkte en eenvoudig te leggen parketvloeren. Aan de andere kant is en blijft er een sterke stroming van mensen die juist de traditionele parketvloer koestert.

Hierbij moeten we traditioneel niet verwarren met ouderwets. Het is juist een verwijzing naar ambachtelijk gelegde vloeren van het hoogste niveau. Dit soort vloeren vereist een enorm groot vakmanschap. Met meer dan twintig jaar ervaring is Houtwaerd Vloeren uw ideale partner hiervoor. Al onze ambachtelijke vloeren zijn uniek en vol passie en vakmanschap gelegd met een meesterlijk eindresultaat.

Modern

Vraagt u zich nu af of de tijd heeft stil gestaan? Nee, dat is zeker niet ‘t geval. De basis van deze parketvloeren blijft hout dat door de moderne technieken veel maatvaster, kwalitatief beter en qua sortering mooier geproduceerd kan worden. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan nieuwe lijmtechnieken, speciale ondervloeren en de ervaring die we hebben opgedaan bij het leggen van deze vloeren met vloerverwarming en vloerkoeling. Allemaal hedendaagse ontwikkelingen we verwerken in de prachtige, robuuste en traditionele vloeren.