Houten vloer laten leggen in Nieuwersluis

Houten vloeren kopen en laten leggen in Nieuwersluis? Wij helpen u graag op weg om uw houten vloer te laten leggen in uw huis of op kantoor. Laat u adviseren door ons, want de soorten vloeren in combinatie met de legpatronen zijn eindeloos! Onze collectie is uitgebreid en stijlvol. Al onze houten vloeren zijn leverbaar in zowel stroken- als in diverse patroonvloeren. Het meest bekende patroon is het visgraat motief daarnaast blijft de Hongaarse punt ook nog steeds ongekend populair. Wij hebben dit veelzijdige assortiment van topkwaliteit houten vloeren al in huis. De vraag is wanneer u deze houten vloeren laat leggen in Nieuwersluis?

 


Voordelen van onze houten vloeren in Nieuwersluis


De houten vloeren van Houtwaerd Vloeren brengen warmte en sfeer op uw locatie in Nieuwersluis. Een houten vloer is verkrijgbaar in veel verschillende houtsoorten en uitvoeringen. Daarnaast zijn houten vloeren gemakkelijk te onderhouden en eventueel te schuren. Hier kunnen wij u ook bij helpen. Bovendien gaat een houten vloer lang mee en is het tijdloos. 

Voordelen van een houten vloer laten leggen in Nieuwersluis:

  • Warmte en sfeer
  • Verschillende houtsoorten
  • Gemakkelijk te onderhouden/renoveren
  • Perfecte combinatie tussen duurzaamheid en schoonheid


Wat kost een houten vloer laten leggen in Nieuwersluis?


Bij Houtwaerd begrijpen we dat de prijs een belangrijke overweging is bij het laten leggen van een houten vloer. Wij hanteren dan ook scherpe tarieven voor onze kwaliteitsproducten en plaatsing in Nieuwersluis. Wij geloven dat een kwalitatieve vloer een uitstekende investering is. Onze vloeren dragen bij aan het comfort en de uitstraling van uw woning of kantoor. De prijs van uw vloer is afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het materiaal van de vloer (bijvoorbeeld Hout, Laminaat of PVC), de houtsoort (bijvoorbeeld Eiken, Merbau of Grenen) en het patroon (bijvoorbeeld recht, Visgraat of Hongaarse punt). Verder speelt de totale oppervlakte van uw vloer een rol bij de prijsvorming.

Daarnaast zijn de vorm van de ruimte, de legwijze, de afwerking en u verdere persoonlijke wensen van invloed op de prijs. Bij Houtwaerd nemen we graag alle tijd om u van goed advies te voorzien. Zo helpen wij onze klanten om een bewuste en afgewogen keuze te maken waarvan u lang plezier heeft. Een offerte is bij Houtwaerd dan ook altijd op maat gesneden op basis van uw wensen en situatie.

Ter indicatie even wij u hieronder een overzicht van onze scherpe vanaf prijzen per vloertype (per vierkante meter).

 

 Vloertype

Vanaf prijs €/m2 

Vanafprijs leggen €/m2 

 Houten vloeren

59,-  

19,95

 Houten visgraat patroon vloeren

64,- 

29,95

 Laminaat vloeren

19,95  

12,49

 Laminaat visgraat patroon vloeren

29,95

19,95

 PVC vloeren

36,95  

24,95

 PVC visgraat patroon vloeren

39,95

34,95

 Leveren en plaatsen MDF muurplint

9.95

n.v.t.

 

 


Verschillende soorten houten vloeren in Nieuwersluis


Multiplank vloerdelen

Onze multiplank vloerdelen bestaan uit een berken multiplex onderlaag en een houten toplaag van Europees eiken. De robuuste multiplex drager zorgt ervoor dat de vloer praktisch niet onderhevig is aan natuurlijke werking. Mede daardoor kunt u deze vloer goed combineren met vloerverwarming en/of vloerkoeling in uw woning of kantoor in Nieuwersluis. Lees meer over Multiplank vloerdelen.

Tapis parketvloer

De tapisvloer is de meest traditionele parketvloer. Vaak te zien in Nieuwersluis! Tapis is Frans voor tapijt. Dat is niet voor niks, want ongeacht de houtsoort, wordt deze als laag van zes tot tien millimeter dik als een houttapijt op een tussenvloer van spaanplaat of mozaïek eiken gelijmd en gespijkerd. Lees meer over Tapis parketvloer.

Lamelpakket

Lamelparket is een populaire vloer in Nieuwersluis en over het algemeen aantrekkelijk geprijsd. Lamelparket is opgebouwd uit meerdere lagen die met elkaar zijn verlijmd. Lamelparket bestaat namelijk volledig uit hout. Lees meer over Lamelpakket.

Traditionele ambachtelijke houten vloeren

Hierbij moeten we traditioneel niet verwarren met ouderwets. Het is juist een verwijzing naar ambachtelijk gelegde vloeren van het hoogste niveau. Dit soort vloeren vereist een enorm groot vakmanschap. De basis van deze parketvloeren blijft hout dat door de moderne technieken veel maatvaster, kwalitatief beter en qua sortering mooier geproduceerd kan worden. Lees meer over Traditionele ambachtelijke houten vloeren.

Laminaat

Laminaat is verkrijgbaar in veel verschillende prijsklassen en leverbaar in vele uiteenlopende natuurgetrouwe hout- en plavuismotieven. Geschikt voor ieder huis of kantoor in Nieuwersluis! Al jaren zijn deze vloeren ongekend populair. Houtwaerd Vloeren levert en installeert laminaatvloeren die voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die wij aan onze vloeren stellen. Lees meer over Laminaat.

PVC

Een PVC vloer is altijd een goede keuze. Het is goed te combineren met vloerverwarming en PVC is geluiddempend. Zo veroorzaakt u geen lawaai voor uw buren. Dit soort vloer heeft namelijk heel wat voordelen die de moeite waard zijn om te ontdekken! Lees meer over PVC.

Massief

Massieve houten vloeren worden niet zoveel meer geplaatst. Ze zijn echter nog steeds leverbaar in Nieuwersluis en omstreken. Massieve houten vloeren hebben een rijke, authentieke en 100% natuurlijke uitstraling. Lees meer over Massief houten vloeren.