Randafwerking van uw houten vloer

Een plint lijkt misschien maar een klein detail van een vloer, maar wij geloven juist dat de combinatie van de plint met een vakkundige montage het onderscheid maakt, oftewel de ’finishing touch’.

Stijlplinten

Stijlplinten zijn plinten die passen bij de vloer. Denk hierbij aan plinten in dezelfde houtsoort en afwerking als de vloer. Of een bijpassende plint bij een pvc- of laminaatvloer.

Sfeerplinten

Sfeerplinten zijn plinten die uw interieur net dat extraatje aan uitstraling geven. Sfeerplinten zijn witte plinten die vaak al voorgegrond zijn of reeds afgelakt zijn in de gewenste kleur. Na montage dienen deze plinten voor de perfecte uitstraling altijd nog één keer afgelakt te worden.

Wanneer u bijvoorbeeld voornamelijk verschillende vloeren hebt in uw keuken en de woonkamer zijn sfeerplinten de ideale, verbindende factor in het interieur om een eenheid te creëren. Sfeerplinten zijn verkrijgbaar in veel verschillende diktes en hoogtes.

Overgang

Hebt u een overgang in de vloer bijvoorbeeld tussen de keuken en woonkamer? Ook hier hebben wij een passende oplossing voor. Denkt u hierbij aan een slijtvast profiel van bijvoorbeeld rvs, maar ook aan een houten overgangsstuk in de kleur van uw vloer. Ondanks de mooie en degelijke oplossingen werken wij bij Houtwaerd Vloeren het liefst zonder deze kunstgrepen. Want we leggen het parket – als dat technisch mogelijk is -  zodanig dat er helemaal geen profielen nodig zijn. Zo krijgt u het mooiste en strakste eindresultaat.