Houten vloer prijs

Wanneer u kiest voor een ambachtelijke houten vloer zijn de kosten op voorhand wellicht wat hoger dan bij andere vloertypes. Daarentegen zijn ambachtelijke houten vloeren bijzonder duurzaam en gaan ze ontzettend lang mee. Wij zijn er bij Houtwaerd dan ook van overtuigd dat een ambachtelijk gelegde vloer een investering is voor de lange termijn die zich altijd terugbetaald in wooncomfort en rendement. 

 


Eigenschappen van een ambachtelijke houten vloer

Er zijn veel verschillende houten vloersoorten op de markt met verschillende prijzen. Welke houten vloer past het beste bij uw smaak en persoonlijke leefsituatie? U kunt bij Houtwaerd terecht voor een antwoord op maat. Om de juiste keuze te maken lichten wij u de verschillende houtsoorten in alle rust tijdens een persoonlijke afspraak toe. Wist u bijvoorbeeld dat de combinatie houten parketvloer en vloerverwarming en/of vloerkoeling uitstekend kan worden toegepast? Verder is een houten vloer uitstekend te onderhouden en ook daarvoor kunt u bij Houtwaerd terecht.  Het fijne van Houtwaerd houten vloeren is dus dat wij zowel houten vloeren leggen als onderhouden. U bent dus bij ons in één keer klaar.

Richtprijzen houten vloeren 


De prijs van uw houten vloer is afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het materiaal van de vloer (bijvoorbeeld massief hout), de houtsoort (bijvoorbeeld Eiken, Merbau of Grenen) en het patroon (bijvoorbeeld recht, Visgraat of Hongaarse punt). Verder speelt de totale oppervlakte van uw vloer een rol bij de prijsvorming. Maak een afspraak met onze specialisten in de showroom:

Klik hier om een afspraak in showroom Alblasserdam te maken >>

Klik hier om een afspraak in showroom Veenendaal te maken >>

Bij Houtwaerd nemen we graag alle tijd om u van goed advies te voorzien. Bij Houtwaerd begrijpen we ook dat de prijs een belangrijke overweging is bij de aanschaf van uw nieuwe vloer. Wij hanteren dan ook scherpe tarieven voor onze kwaliteitsproducten. Zo helpen wij onze klanten om een bewuste en afgewogen keuze te maken tegen de juiste prijs waarvan u lang plezier heeft. Wij garanderen u in alle gevallen gedegen advies, een kwaliteitsproduct en professionele legging. Graag tot ziens!

Houtwaerd. Houten Vloeren met Karakter!