Massief eiken vloer

Massief eiken vloeren. Authentiek en natuurlijk.

Houtwaerd is dé specialist van Nederland in massief eiken vloeren. Bij ons koopt u een authentieke vloer van absolute topkwaliteit. De massief houten vloeren van Houtwaerd vloeren  bestaan uit één geheel en zijn in vele prachtige uitvoeringen verkrijgbaar. Kies bijvoorbeeld een verouderde massief eiken vloer of voor de warme uitstraling van een grenen vloer. 

  • Grote keuze uit brede en smalle vloerdelen 
  • Bewerkt, verouderd, gerookt of robuurst met diverse afwerkingen
  • Zwevend gelegd of verlijmd aan een ondervloer
  • Dikke massief houten planken

Klanten over Houtwaerd

Bij Houtwaerd kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Wie kan het u beter vertellen dan onze klanten? Lees hieronder enkele reviews waar wij trots op zijn:

'Afgelopen zomer een mooie houten vloer besteld en laten plaatsen door Houtwaerd. Wij zijn heel tevreden. Allereerst natuurlijk over het eindresultaat: een prachtige eikenhouten vloer. Maar ook heel tevreden over het hele proces. Het advies, de deskundigheid, de snelheid en het uitvoeren van de afspraken en binnen tijdslijnen. Ik zou Houtwaerd zeker aanraden voor wie op zoek is naar kwaliteit en vakmanschap'.
- Hans Reuchlin - 

‘Onlangs een houten vloer bij ons geleverd. Mede door het nauwkeurige vakmanschap van de parketteur genieten wij nu van het comfort van een houten vloer op vloerverwarming. Nogmaals bedankt.’
- Jeroen Gieling - 

'Houtwaerd' vloeren komt alle afspraken na! Bekwame vloerenleggers, ze werken 'schoon'. En indien gewenst; totale 'ontzorging'. Prima afwerking, als 'finishing touch!
- Gido Mudde - 

‘Houtwaerd heeft een prachtige vloer bij ons gelegd. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen tegen een eerlijke prijs. Voor de aanschaf en het leggen van een nieuwe vloer beveel ik Houtwaerd van harte aan’. 
- Cecile Brands -

Ja, ik wil ook een hoogwaardige en karakteristieke massief eiken vloer!

Maak gebruik van onze passie en liefde voor het vak. Wij staan u graag te woord. Kom gezellig langs in onze showroom in Alblasserdam of Veenendaal. Wij nemen de tijd voor u, geen opdringerige verkopers maar een rustig advies gesprek waarin we u zo goed mogelijk zullen helpen. 

Vragen over massief eiken vloeren

Hieronder enkele veelgestelde vragen over onze massief eiken vloeren.

Een houten vloer in de keuken. Is dat mogelijk?
Jazeker. Vanwege het vele lopen in de keuken en eventueel vocht zal er sprake zijn van meer slijtage. Belangrijk is de afwerking van de vloer, een goede lak- of olielaag beschermt uw vloer.

Kan een houten vloer in mijn bovenwoning in verband met het geluid? 
Met de juiste ondervloer is dit zeker mogelijk. WIj adviseren u graag.

Leggen jullie mijn massief eiken vloer ook?
Het leggen van een massief eiken vloer is een ambacht. Onze vakmensen zorgen ervoor dat u zorgeloos geniet van uw nieuwe vloer. U koopt bij ons dus een vloer die perfect gelegd wordt. 

Is een massief eiken vloer geschikt voor alle ruimtes?
Massieve vloeren en parket zijn echt perfect toepasbaar in iedere ruimte. Nat, droog, koud of warm, geen probleem. 

Offerte massief eiken vloer?

Maak gebruik van onze passie en liefde voor het vak. Wij staan u graag te woord. Kom gezellig langs in onze showroom in Alblasserdam of Veenendaal. Wij nemen de tijd voor u, geen opdringerige verkopers maar een rustig advies gesprek waarin we u zo goed mogelijk zullen helpen. U kunt ook online een offerte aanvragen via de onderstaande button.