Houten vloeren showroom in Veenendaal en Alblasserdam

U bent op zoek naar een échte houten vloer met karakter? Dan begrijpen wij heel goed dat u de vloer eerst met eigen ogen wilt zien en even wilt aanraken. Dat kan in onze showrooms in Veenendaal en Alblasserdam. Aldaar adviseren wij u graag en hebben we alle tijd voor u. Geen verkooppraatjes, maar een prettig gesprek met een heerlijk kopje koffie (of thee). Maak snel een afspraak!

Houten vloeren showroom in Veenendaal

Inductorstraat 26A te Veenendaal (inpandig bij Provence Creaations). Bekijk hier de actuele openingstijden.


Houtwaerd Vloeren in een speciaalzaak op het gebied van ambachtelijke houten vloeren. In Veenendaal vindt u een ruimte keuze aan parketvloeren, duoplanken, semitapis, lamelparket en materiaal voor traprenovaties.


De showroom is inpandig bij Provence Creations, dé specialist in onder andere keukens en badkamers. Wanneer u de woonboulevard van Veenendaal bezoekt is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen in onze showroom. De deur staat natuurlijk altijd voor u open, maar wij adviseren om een afspraak te maken. Zo krijgt u alle aandacht die u verdient. 

Houten vloeren showroom in Alblasserdam

Kelvinring 22 in Alblasserdam. Bekijk hier de actuele openingstijden.


Onze experts in houten vloeren denken graag met u mee over de mogelijkheden om een vloer samen te stellen die volledig bij uw interieur en uw wensen aansluit. Vandaar nodigen wij u graag uit voor een afspraak in onze nieuwste showroom in Alblasserdam!

Zie, voel en ruik

Zie, ruik en voel de ambacht van onze unieke houten vloeren. Tip: laat u vooral inspireren en vooral adviseren. Naast het leveren van houten vloeren leggen wij de vloeren ook. Bovendien voeren wij onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit (mocht het nodig zijn).