Visgraat parket

 'De Stijlvolle klassieker met een moderne twist!'

Visgraat parket, een houten vloer met een visgraat legpatroon is terug van eigenlijk nooit weggeweest en de laatste jaren weer enorm in trek. Deze vloer geeft elke ruimte karakter en sfeer. Houtwaerd levert uw visgraat parket in alle gewenste afmetingen en houtsoort. Kies voor eiken, een massieve vloer, een of visgraat vloer.

 

Wilt u ook een stijlvolle woonruimte? Kiest u dan voor een visgraat houten vloer.

 

·         Klassiek en karaktervol met een moderne twist

·         Visgraat in diverse prachtige kleuren

·         Visgraat houten vloeren in diverse vloersoorten

·         Persoonlijk advies en een heldere offerte

·         Ambachtelijk gelegd door onze mensen met liefde voor het vak

Deze klanten kozen voor visgraat parket van Houtwaerd

Bij Houtwaerd kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Wie kan dit u beter vertellen dan onze klanten? 
Lees hieronder enkele reviews waar wij trots op zijn:

‘Onlangs een visgraat parket bij ons geleverd. Mede door het nauwkeurige vakmanschap van de parketteur genieten wij nu van het comfort van een houten visgraat vloer op vloerverwarming. Nogmaals bedankt.’ - Jeroen Gieling

'Houtwaerd Vloeren komt alle afspraken na. (vak-)Bekwame vloerenleggers, ze werken 'schoon'. En indien gewenst: totale 'ontzorging’ (= verplaatsen meubilair, afvoeren oude vloerbedekking, kortom: nergens omkijken naar). Prima afwerking, als 'finishing touch’.' - Gido Mudde

‘Houtwaerd heeft een prachtige visgraat vloer bij ons gelegd. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen tegen een eerlijke prijs. Voor de aanschaf en het leggen van een nieuwe vloer beveel ik Houtwaerd van harte aan.'  - Cecile Brands

Ja, ik wil ook een hoogwaardig en karakteristiek visgraat parket!

Maak gebruik van onze passie en liefde voor het vak. Wij staan u graag te woord. Kom gezellig langs in onze showroom in Alblasserdam. Wij nemen de tijd voor u, geen opdringerige verkopers met gladde praatjes, maar een rustig adviesgesprek waarin we u zo goed mogelijk zullen helpen.

Vragen en antwoorden

Hieronder enkele veelgestelde vragen over onze houten visgraat vloeren.

Is visgraat parket in meerdere kleuren verkrijgbaar?

Ja, wij leveren de visgraat vloeren in eikenhout maar ook als parket en met andere houtsoorten. De eiken vloeren leveren we in vele warme en karaktervolle kleuren. Lichte of donkere visgraat vloeren, bij Houtwaerd is het allemaal mogelijk.

Is visgraat parket mogelijk in combinatie met vloerverwarming?

Jazeker, dit gaat perfect samen. Wij adviseren u graag. Of u vloerverwarming nu als hoofd- of bijverwarming gebruikt, een visgraat vloer is mogelijk.

Zijn visgraat vloeren enorm duur?

De prijs van uw visgraat parket is afhankelijk van de houtsoort, het motief en de dikte van het hout. De investering voor uw vloer kan dus uiteenlopen. Wij doen u graag een mooi aanbod op maat. Visgraat vloeren zijn duurzaam en voegen waarde toe aan uw ruimte. Uit ervaring kunnen we zeggen dat onze klanten blij zijn met hun visgraat vloer.

Leggen jullie de vloer ook?

Het leggen van een visgraat parket is een ambacht. Onze vakmensen zorgen ervoor dat u zorgeloos geniet van uw nieuwe vloer. U koopt bij ons dus een visgraat vloer die perfect gelegd wordt.

Is een visgraat vloer geschikt voor alle ruimtes?

Een visgraat houten vloer is toepasbaar in de woonkamer, maar ook in de keuken, badkamer of kantoorruimte. Massieve vloeren en parket zijn echt perfect toepasbaar in iedere ruimte. Nat, droog, koud of warm, geen probleem.

Offerte Visgraat Houten Vloer?

Maak gebruik van onze passie en liefde voor het vak. Wij staan u graag te woord. Kom gezellig langs in onze showroom in Alblasserdam. Wij nemen de tijd voor u, geen opdringerige verkopers maar een rustig advies gesprek waarin we u zo goed mogelijk zullen helpen. U kunt ook online een offerte aanvragen via de button hiernaast.