Tapis Eiken Vloer

De tapis eiken vloeren zijn de meest traditionele eiken vloeren. Tapis is het Franse woord voor tapijt. En dat is niet zomaar want onze tapis eiken vloeren worden als ware het een echt tapijtop een tussenvloer van spaanplaat of op mozaïek eiken gelijmd en gespijkerd door onze vakmensen. Tapis vloeren hebben een uitzonderlijk lange levensduur. Dit komt omdat de vloer meermaals geschuurd kan worden. Er zijn voorbeelden van vloeren die al 80 jaar meegaan! Na het leggen schuren wij u tapis eiken vloer ter plaatse en voorzien wij deze van een olie- of laklaag. Wij geven u graag advies op locatie of boek een afspraak in onze showroom in Alblasserdam of Veenendaal. Wij nemen dan in alle rust met u alle m

Legpatronen Tapis

Tapis kan door onze specialisten gelegd worden in diverse patronen. Bijvoorbeeld in het momenteel populaire visgraatpatroon of een Weense of Hongaarse punt. Dit vloertype levert bijzonder stabiele parketvloeren op. Dat maakt tapis ook uitermate geschikt om op vloerverwarming te leggen. Daarnaast staat de tapis eiken vloer bekend als een stille vloer en wanneer u eroverheen loopt zult u bijna geen loopgeluid horen. 

Bewerkingen

De tapis stroken kunnen nog extra bewerkingen ondergaan. Zo kunnen de stroken verouderd worden om een extra grove, oude look te krijgen. In combinatie met de olie behandeling zijn er weer diverse effecten mogelijk. Zo ontstaat er een unieke tapis eiken vloer.