Voordelen van een houten vloer

Een sfeervolle vloer

Hout is een natuurproduct dat warmte en karakter in uw huis brengt. Met zijn neutrale stijl past het in vrijwel elk interieur en biedt het een tijdloze, authentieke en gezellige uitstraling.

Duurzame vloer

Een houten vloer is een duurzame investering die zich op de lange termijn uitbetaalt. Met de juiste zorg kan hij een leven lang meegaan. Bovendien kan een houten vloer meerdere keren worden geschuurd en opnieuw worden afgewerkt, waardoor hij telkens weer als nieuw oogt.

Perfect met vloerverwarming

Hout neemt de temperatuur van de kamer aan en voelt daardoor altijd warm en comfortabel aan. Voeg vloerverwarming toe en u verhoogt niet alleen het wooncomfort, maar bespaart ook energie. Veel houtsoorten zijn geschikt voor vloerverwarming, en Houtwaerd staat klaar om u te adviseren welke het beste bij uw situatie past.

Eenvoudig te onderhouden

Houten vloeren zijn gemakkelijk te onderhouden. Regelmatig stofzuigen en af en toe dweilen met een licht vochtige doek is meestal al voldoende. Voor parketvloeren kunt u bij het dweilen een speciale zeep gebruiken. Daarnaast moet de vloer periodiek worden behandeld met onderhoudsolie, lak polish of was, afhankelijk van de afwerking.

Herstelbaar

Heeft uw vloer krassen of deuken opgelopen? Geen probleem! Een houten vloer kan door onze ervaren vakmensen opnieuw worden geschuurd en afgewerkt en ziet er daarna weer als nieuw uit.

Alles op een rijtje

Een houten vloer brengt warmte en karakter in huis, past in elk interieur en heeft een tijdloze uitstraling. Het is een duurzame investering die lang meegaat en herstelbaar is bij krassen en deuken. Ideaal in combinatie met vloerverwarming voor comfort en energiebesparing. Onderhoud is eenvoudig met regelmatig stofzuigen, dweilen en periodieke behandelingen zoals olie, lak of was.

Houtwaerd houten vloeren

Houtwaerd biedt een uitgebreide collectie van prachtige houten vloeren, van tapis en bourgogne tot lamelparket. We leggen de vloeren in diverse stijlen, zoals het klassieke visgraatmotief, stroken parket, Hongaarse punt of Versailles. Ook de afwerking van de vloer kunt u geheel naar wens bepalen. Bezoek onze showroom in Alblasserdam om de verschillende vloeren te bewonderen. Ons team staat klaar om u te adviseren over de vele mogelijkheden die houten vloeren te bieden hebben.

Boek hier eenvoudig zelf online uw showroom afspraak >>

voordelen-houten-vloer