Raambekleding2019-10-31T18:01:43+01:00

Onze Raambekleding

Onze collectie raamdecoratie bestaat uit producten van Nederlandse bodem met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. De collectie welke wij voeren is met de grootst mogelijke zorg geselecteerd en bied tal van mogelijkheden.
Al onze raambekleding word door ons ingemeten en op maat gemaakt, ook komen onze vakmensen graag uw raambekleding installeren.

Welke soorten Raambekleding zijn er?
Onze projecten met Raambekleding

Verschillende soorten Raambekleding

Ons assortiment raambekleding bestaat uit de onderstaande producten:

Jaloezieën zijn tijdloos en geschikt voor veel verschillende interieurstijlen; van modern tot klassiek.
Een jaloezie is naast stijlvol ook nog eens heel functioneel, in één simpele beweging bepaalt u de perfecte lichtinval.
De lamellen kunt u zo instellen dat u altijd de juiste lichtinval heeft, dit zorg voor een fijne sfeer.
Daarnaast geven jaloezieën de kamer een mooie uitstraling door het mooie lijnspel op de muur of de vloer. Een bijzonder effect voor een bijzonder interieur.
Een jaloezie is verkrijgbaar in een houten of een aluminium variant en in verschillende breedtes, door de uitgebreide keuzen in kleuren, lamelbreedte, ladderbanden en uitvoeringen kunt u de jaloezie volledig naar eigen wens samenstellen.

Een plissé op maat komt helemaal tot zijn recht in uw interieur.
Het is een enorm functionele maar ook decoratieve raamdecoratie en verkrijgbaar in veel verschillende vormen.
Door de mogelijkheid om zowel een verduisterende als een transparante stof in één product te plaatsen zijn plissé gordijnen zeer geschikt voor uw slaapkamer.

Honingraat- Plissé zijn een elegante combinatie van gordijnen en jaloezieën. Een groot voordeel van een honingraat-plissé is de unieke isolerende eigenschap.
Door de dubbele stof ontstaat er een honingraat structuur, zodat in de zomer de warmte buiten blijft en tijdens de koude dagen verminderen de honingraat-plissé gordijnen warmteverlies.
Net als bij een gewoon plissé gordijn is het mogelijk om zowel een verduisterende als een transparante stof in één product te plaatsen.

Al jaren populair in vele interieurs is het op maat gemaakte rolgordijn. U bepaalt zelf licht en privacy, doordat u het rolgordijn op iedere gewenste hoogte kunt vastzetten. Onze rolgordijnen zijn leverbaar in veel verschillende stoffen van transparant tot verduisterend.

Duo-rolgordijnen zijn gemaakt van brede horizontale banen stof, die door een uniek ontwikkeld systeem achter elkaar geschoven kunnen worden. Door haar transparante karakter hebben duo rolgordijnen iets weg van vitragegordijnen, maar dan met een strak visueel effect.

Als u op zoek bent naar een sfeermaker in huis zijn shutters een uitstekende keuze. Shutters zijn houten binnenluiken en ze kunnen voor allerlei soorten ramen geplaatst worden. De houten lamellen kunnen in iedere gewenste stand gezet worden, zodat u zelf bepaalt hoeveel licht er binnenkomt. Shutters zijn daardoor functioneel en bovendien zijn het echte blikvangers waardoor uw interieur in woonkamer, slaapkamer of keuken veel meer uitstraling krijgt.

Overgordijnen, Vitrage en Inbetweens ook wel geconfectioneerde gordijnen genoemd. Binnen de confectie van deze gordijnen is er veel mogelijk. Denk hierbij aan de verschillende soorten plooiingen: Enkele plooi, vlinderplooi, triple plooi, waveplooi of gordijnen op zeilringen etc. Standaard leveren we onze gordijnen met 8 cm band maar het is ook mogelijk om de gordijnen te confectioneren op 10, 12 of 15 cm band.

Vouwgordijnen zijn alweer jaren een vertrouwd beeld binnen de hedendaagse raambekleding.
Vouwgordijnen zijn te leveren in diverse modellen en met vrijwel alle gordijnstoffen en inbetweens.
Onze vouwgordijnen worden geconfectioneerd op de meest moderne machines, om zo het beste resultaat te krijgen.

Elektrisch bedienbare vouwgordijnen zijn steeds meer in opkomst. Wij kunnen ze u leveren met diverse toepassingen, Denk hierbij aan systemen op 230V, met afstandbediening of wandbediening.
Domotica-toepassingen of vouwgordijnen op een ingebouwd accusysteem. Wij leveren systemen in diverse merken en prijsklassen.

Vragen? Neem contact op!
Nu aanvragen

Vaak gestelde vragen over ons concept

Op welke termijn kan ik een afspraak maken?2018-12-18T18:41:36+01:00

Dit kan zo ver vooruit als u schikt. Maar schroom niet, wij komen ook gerust volgende week even langs!

Op welke termijn wordt mijn vloer geleverd?2019-03-28T11:36:47+01:00

De levering en installatie van uw vloer word altijd in overleg afgestemd. Over het algemeen loopt onze installatieplanning zo’n 6 weken vooruit, uiteraard hebben wij altijd ruimte om een urgente klus in te plannen

Wat gebeurt er tijdens een afspraak?2019-03-28T12:20:03+01:00

Wij komen bij u langs, makkelijk, want wij hebben alle stalen bij ons. Doordat wij gelijk in de ruimte zijn waar de vloer moet komen kunnen we gelijk inmeten en kunnen we met u meedenken voor de meest geschikte oplossingen op vloer en raamdecoratie gebied

Kan ik ook ‘s avonds een afspraak maken?2019-03-28T11:43:12+01:00

Ja dit kan zeker, vermeld dit bij de opmerkingen op het afspraakformulier.

Hoelang duurt zo’n afspraak ongeveer?2018-12-18T18:37:17+01:00

Een afspraak duurt ongeveer 1,5 uur.

Is een afspraak gratis?2018-12-18T18:32:28+01:00

Ja, een afspraak is geheel gratis!

Is een afspraak vrijblijvend?2018-12-18T18:32:00+01:00

Ja, een afspraak is geheel vrijblijvend!